Samenkomsten

Omdat de gemeente een streekgemeente is en de leden dus vrij ver van elkaar vandaan wonen, wordt de zondagse samenkomst door veel leden als kern van het gemeente-zijn gezien.

Samenkomsten

Iedere zondagmorgen komen we  samen als gemeente. Er is aandacht voor jong tot oud. We lezen uit de Bijbel, bidden en zingen. We luisteren naar Gods boodschap voor ons leven. In de ochtenddienst is er een speciale plek voor de kinderen van de basisschoolleeftijd. Die noemen we de Gideons, vernoemd naar een (krijgs)held uit de Bijbel in de tijd dat het volk Israël in de bijbel nog geen koning had. Tijdens de Gideons  wordt op vaak creatieve wijze een Bijbelverhaal uitgelegd.

We komen  in ons kerkgebouw in Barendrecht. De morgendienst start normaal gezien om 10.00 uur.

Voor velen is dat een belangrijk moment om zowel God als elkaar te ontmoeten en ook samen avondmaal te vieren. Gasten nodigen we ook van harte uit dit met ons mee te vieren als je Jezus als je persoonlijke Redder kent.

De gemeente staat in de gereformeerde traditie. 

Er zijn tal van talenten aanwezig op liturgisch en muzikaal gebied. Deze worden al actief ingezet en we wensen dat meer mensen worden gestimuleerd die talenten ook gewoon te laten zien.